Softwareontwikkeling & webontwikkeling voor Windows, web en Android

E.De.L.Com bvba: al meer dan 25 jaar de Softwarebrug naar de gebruiker !

Edinfact

EdinFact voor Windows
Ons facturatiepakket voor de Windowsomgeving :

Klik hier voor meer uitgebreide informatie van ons Edinfact facturatiepakket.

Sitesteppersitestepper webontwikkeling web development software

Onze websoftware Sitestepper laat toe om zelf uw website te onderhouden en uit te breiden zonder dat U bang moet zijn om het bestaande grafische layout te breken.

Vooral het maken van een website in meerdere talen wordt door Sitestepper bijzonder gemakkelijk gemaakt.

Sitestepper bestaat uit de volgende 4 programma's :

  1. Stepgen : het programma dat de website genereerd
  2. StepEdit : een html-editor met ingebouwde spellingscontrole
  3. StepMail : een programma dat u toelaat om in masse emails te versturen waarbij de email kan bestaan uit tekst, uit html-code of uit één van de pagina's van Stepgen
  4. StepMailingList : een programma dat u toelaat om mailinglijsten bij te houden waarbij verschillende emailadressen aan verschillende groepen kunnen worden gekoppeld

Sitestepper is zo ontworpen dat het zeer gemakkelijk is om een website op de lokale PC te ontwikkelen en deze daarna op te laden naar de webserver toe. Tevens is het uitermate gemakkelijk om een testversie of een demoversie van een website te maken (om bijvoorbeeld een nieuwe versie reeds te bezien op het internet vooraleer de 'echte' website wordt overschreven met een nieuwere versie.

Hebt u speciale wensen voor uw website ?

Door de design van de Sitestepper-software (en het feit dat dit volledig door ons is ontwikkeld), is het perfect mogelijk om de software uit te breiden met speciaal voor U geschreven code (om bijvoorbeeld bij StepMail de mailinglijst te halen uit een reeds bestaand adressenlijst).

Voor meer informatie en prijzen van onze webontwikkelingssoftware:
zie onze website: www.sitestepper.be.

ShoeWhereShoewhere: software voor de schoenhandel met real-time stockweergave

Wij ontwikkelen momenteel het pakket ShoeWhere: software voor de schoenen-detailhandel in samenwerking met de firma Vollebergh.

Deze software wordt volledig op maat ontwikkeld naar de specificaties van twee bedrijven met een jarenlange ervaring in de schoenenhandel.

Elke winkel van de firma kan via een (touch)scherm alle verkopen invoeren, alle transferten tussen de verschillende winkels en/of magazijnen invoeren, waarna deze onmiddellijk en in real-time worden verwerkt (*).

Via dezelfde appplicatie kan een real-time stock worden opgevraagd over alle winkels en magazijnen heen, zodanig dat elke winkel perfect weet welke maat in welke kleur en in welk materiaal beschikbaar is of kan worden opgevraagd vanuit een andere winkel.

De Shoewhere software kan draaien op een standaard Windows PC, server of in de cloud.

Een centrale applicatie laat de zaakvoerder toe alle mogelijke rapporten en verkoopslijsten te trekken, en/of gegevens te exporteren naar CSV.

De applicatie kan worden meegenomen op een laptop (met een kopie van de centrale database), om bestellingen in te voeren op aankoopdagen. Alle ingevoerde bestellingen worden nadien ingelezen in de centrale database.
Als u de software laat draaien op een cloudserver, kan u natuurlijk ook altijd daarop inloggen en rechtstreeks op de gegevens werken, mits u over een internetverbinding op de aankooplokatie beschikt

Via extra modules (REST api's) kan een automatische synchronisatie opgezet worden met een externe Webshop (bvb PrestaShop).
Een export module staat ook toe de gegevens op regelmatige basis ter beschikking te stellen op een website (in XML of CSV formaat)
In samenspraak kan natuurlijk altijd extra functionailteit ontwikkeld worden, om met andere systemen te synchroniseren.

Interesse voor deze software, of wenst u een demo ? Gelieve ons te contacteren.

(*) Voor deze functionaliteit moet de database centraal beschikbaar zijn. (via internet/cloud)

Een website in momenteel in ontwikkeling: www.shoewhere.be.

Wenst u ons te contacteren ?

This site: home | software projects | hardware | StepBusiness | links Our software: Sitestepper | Staplijst | site map | disclaimer
This web site:© E.De.L.Com bvba - 1998-2017. Contact us :by email
Lambrechtshoekenlaan 211 - 2170 Merksem (Antwerp) - Belgium
tel:+32-3-541 77 24 - mobile:+32-475-81 67 83.
VAT#: BE 0460.974.682 - RPR Antwerpen
page changed on:
13-sep-2017 - 18:27:56
StepGen - 4.1.4.11043.
All info: Sitestepper