Classic Asp Ontwikkeling Onderhoud Door Ervaren Programmeurs Van Edelcom

Ontwikkeling in Classic ASP

Alhoewel verdere ontwikkeling aan Classic ASP door Microsoft is gestopt, ten voordele van de asp.net technologie, toch zijn nog vele actieve websites ontwikkeld gebruik makende van deze Classic ASP programmeertaal.

Jarenlange ervaring in Classic ASP

E.De.L.Com bvba heeft de actieve ervaring in het ontwikkelen van websites in Classic ASP, het onderhouden van website en webpagina's die geschreven zijn in Classic ASP.

Of de Classic ASP nu wordt gebruikt voor het genereren van webpagina's , het genereren van html syntax, het genereren van javascript code, het genereren van jQuery code of het genereren van CSS syntax, of om verbinding te maken met databases zoals Sqlserver, Firebird, Access of Paradox, E.De.L.Com bvba heeft de actieve kennis om u verder te helpen.

E.De.L.Com bvba ontwikkelt nieuwe websites in Classic ASP of kan worden ingehuurd om bestaande websites die gebruik maken van Classic ASP te onderhouden en uit te breiden.

Actieve kennis van de Classic ASP taal

De kennis die wij ten dienste van onze klanten kunnen aanwenden voor het onderhouden of ontwikkelen van websites die de Classic ASP programmeertaal gebruiken, is niet gebaseerd op boeken of eenvoudige testprogramma's. De kennis die Edelcom u kan aanbieden is gebaseerd op een reŽle en onderhouden opbouw van ervaring in de Classic ASP programmeeromgeving door de jaren heen.

Verschillende referentiesites en een zelf ontwikkelde programmabibliotheer van honderden Classic ASP routines en tientallen ASP Class definities zijn hiervan een levend voorbeeld.

Wenst u informatie over andere ontwikkelingen ?

Voor informatie over alle andere ontwikkeling voor Windows, Database of web: klik hier.

Deze site: home | software | hardware | StepBusiness | linken Our software: Sitestepper | site map | disclaimer
Deze site:© E.De.L.Com bvba - 1998-2017. Contacteer ons :via email
Lambrechtshoekenlaan 211 - 2170 Merksem (Antwerpen) - België
tel:+32-3-541 77 24 - gsm:+32-475-81 67 83.
OndernNr: BTW BE 0460.974.682 - RPR Antwerpen
Laatste wijziging op:
13-sep-2017 - 18:28:00
StepGen - 4.1.4.11043.
Info? Sitestepper